Hotellsystem

protel är ett av världens ledande hotellsystem med ca. 14 000 kunder med brett utbud som inkluderar flexibla och väl beprövade lösningar.

Förtroende över hela världen - Installerad i över 80 länder

protel On-Premise är en mogen, internationellt beprövad programvara för hotellhantering som ger starkt stöd för alla dina aktiviteter. Lär dig om dina gäster, deras vistelser och deras preferenser.

Lämplig för alla hotelltyper

För medelstora eller stora hotell och kedjor
protel On-Premise är hotelsoftware för SMB och stora enskilda hotell. In-och utcheckning, samt koll på gästerna enkelt och professionellt. Enskilda eller kedjehotell är möjligt.

20+ års erfarenhet

Kontinuerlig utveckling sedan 1994

Över 20 års kontinuerlig produktutveckling säkerställer prestanda och ger en enkel process med snabb och tillförlitlig tillgång till all viktig information. Våra erfarna konsult- och supportteam ger rätt lösning för din verksamhet.

Maximera dina intäkter

Enkel-processer sparar tid och pengar
Proaktivt hantera hotellets beläggningsnivåer, höja effektiviteten och öka vinster och intäkter. Baserat på feedback från tusentals hotellägare erbjuder protel rätt användningssaker för dina specifika strategier.
 

OTA reell-tids kopplingar

OTA reell-tids kopplingar

Styr tillgänglighet direkt i protel hotelsoftware - OTA reell-tids kopplingar direkt till bokningssystemet och vi har kopplingar till de flesta bokningskanaler och Channel Managers på marknaden.

Online booking på egen hemsida

Online booking på egen hemsida

Minska provisionskostnader till bokningskanaler med möjlighet att öka Add-on-försäljning vid bokningstillfället på hemsidan – Inga extra kostnader för hotellet - Fastpris oavsett rumspris!

Housekeeping App!

Housekeeping App!

Housekeeping och Maintaince arbetar mer effektivt med att skicka-och ta emot information i reell-tid med Housekeeping Appen.

protel Sales & Marketing

protel Sales & Marketing

CRM-modulen säkerställer kunskap om kundernas preferenser för att köra riktig och effektiv marknadsföring. protel Sales & Marketing ger dig en fullständig översikt över vad gästerna begär.


Protel varianter