Integrationer

Vår mjukvara har, för att effektivisera kundverksamheten, en mängd integrationsmöjligheter över andra system. Hotellsystemet Protel kan till exempel integrerad till ca. 50 olika restaurangsystem, över 20 olika nyckelkortsystem, en mängd olika tv-lösningar etc.

I tråd med den allmänna automatiseringen i samhället har antalet och variationen av externa försäljningskanaler ökat betydligt. Detta har bidragit till alla hotell genom effektiv användning av distributions- / försäljningskanaler som är tillgängliga för "alla" gäster och användare via internet har marknadsförings- och försäljningsmöjligheter tidigare endast var tillgängliga för kedjan hotell.

Idag är dessa typer av försäljningskanaler, som tidigare reserverats för kedjor, tillgängliga för alla som vill utnyttja sådana försäljningsmöjligheter.
 

GDS (Global Distribution System)

GDS (Global Distribution System) är ett reservationsnätverk och ett verktyg för hotell som kan lägga ut sina lediga rum och priser till resebyråer och tillåta resebyråerna att göra bokningar hos hotell.

IDS (Internet Distribution System)

IDS (Internet Distribution System) är försäljningskanaler för hotell som säljer rum och distribuerar priser via tredje parts webbplatser. IDS innehåller så kallade OTAs (OnlineTravel agencies), turismportaler, resesökmotorer etc.